Open dagen Wijngoed Wilgenhorst

19 en 20 september 2020 open dagen Nederlandse Wijngaarden.

Op zaterdag 19 september en zondag 20 september houden wij onze open dagen. U bent van harte welkom om een wandeling te maken door de wijngaard en een bezoek te brengen aan ons terras. De wijnboer loopt rond om uw vragen te beantwoorden. Alle activiteiten zullen buiten plaats vinden.

Ook tijdens de open dagen houden we ons aan de corona regels op Wijngoed Wilgenhorst. Dat houdt voor u het volgende in: 1,5 meter afstand houden, thuis blijven bij klachten, registratie bij binnenkomst, handen desinfecteren bij binnenkomst.

Een gedachte over “Open dagen Wijngoed Wilgenhorst”

  1. Hallo beste wijngoed-mensen,

    leuk zo een open dag!
    Wij kunnen helaas niet komen omdat wij (eindelijk eens) een weekend weg zijn.

    Succes en vooral veel plezier met al die blije mensen die zullen komen!
    Groene groet van Henri en Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *