Winkel wijngoed gesloten

Telefonisch bestellen of via de mail kan nog wel.

Tot onze spijt sluiten voorlopig ook de deuren van de winkel van Wijngoed Wilgenhorst. Een wijnwinkel is geen essentiële winkel. Maar een lekker glas wijn bij het kerstdiner is misschien toch wel essentieel. Als u met de kerst bij uw kerstdiner toch wilt genieten van een mooi glas lokale wijn of het nieuwe jaar wilt inluiden met een lekkere bubbel dan is dat toch nog mogelijk. U kunt uw bestelling telefonisch of via de mail bij ons plaatsen. Wij bezorgen uw bestelling binnen de gemeente Zeewolde gratis en coroanaproof bij u thuis of uw bedrijf. Woont u buiten zeewolde dan kan het pakket worden verzonden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Afrekenen kan middels een tikkie of factuur.
Wij horen graag van u Geert en Alice Horlings.

e-mail: wijngoedwilgenhorst@gmail.comtel: 0682929752www.wijngoedwilgenhorst.nl

Een gedachte over “Winkel wijngoed gesloten”

  1. Hallo beste mensen, tja, wat een ellende toch weer!
    Goed ingesprongen hoor op de sluitingen, kan de klant niet komen dan er heen of opsturen, heel fijn bedacht!

    Sterkte met de sluiting, hoop dat er toch mensen wijn bestellen.
    (wij niet, wij drinken geen wijn, dan houdt het op 🙂 )

    Betrokken groet van Marieke xx

Reacties zijn gesloten.