Alle berichten van Wijngoed Wilgenhorst

Paasactie!

1 Fles sprankelende Blub cadeau!

Als we er niet op uit kunnen met de paasdagen dan moeten we het thuis extra gezellig maken. Wijngoed Wilgenhorst helpt daar graag mee mee. We hebben voor u een mooie wijn aanbieding samen gesteld.

Het paaspakket bestaat uit: 2 flessen fris fruitige Tulp + 2 flessen feestelijke parelwijn Zuyderzee + 2 flessen Blub, onze alcohol vrije variant. (ook geschikt voor kinderen).

Wanneer u dit hele pakket aanschaft krijgt u de tweede fles Blub van ons cadeau. U betaald geen 67,80 maar slechts 59,80 voor dit hele pakket.

De winkel is vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Gaat u liever niet de deur uit maar wilt u toch gebruik maken van deze aanbieding. Belt u dan naar 06 53 53 32 66 dan kunnen we een afspraak maken om het pakket bij u aan huis te bezorgen.

Graag tot ziens in de winkel.

IMG_20200409_172253

I.v.m. de coronacrisis is onze horeca tot 1 juni 2020 gesloten. De winkel is wel gewoon open!

Winkel gewoon geopend op vrijdag en zaterdag

Helaas heeft ook Wijngoed Wilgenhorst haar horeca deuren moet sluiten. Wel is de winkel elke vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Ook kunt u wijn bestellen die wij bij u thuis bezorgen of opsturen. Dit kan door ons een mail te sturen met daarin uw wensen. Ons mail adres is wijngoedwilgenhorst@gmail.com

Natuurlijk houden wij ons in de winkel aan de corona maatregelen. We houden 1,5 meter afstand van elkaar en vragen u dat ook te doen. Er mogen maximaal 2 klanten in de winkel aanwezig zijn. Betaling met pin hebben onze sterke voorkeur.

Door ons zo goed mogelijk te houden aan de corona maatregelen hopen we dat we met elkaar het virus zo snel mogelijk onder controle krijgen en dat we binnenkort voor u weer mooie wijnproeverijen mogen organiseren.

Heel graag tot ziens!

Kom genieten van de herfst in de wijngaard

Herfst in de wijngaard.

De druiven zijn geoogst en verwerkt.  In de “wijnkelder” borrelen de watersloten.   Buiten kleurt de herfst te wijngaard prachtig geel en rood.  U bent van harte welkom om hier van te komen genieten. Een wandeling door de wijngaard en vervolgens lekker opwarmen bij de kachel met een mooi glas wijn in ons proeflokaal.  Op vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

Meer open in de zomervakantie.

Woensdag, vrijdag en zaterdag. 

 

Wijngoed Wilgenhorst is in de zomervakantie geopend op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 18.00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Op deze dagen kunt u zelfstandig een wandeling door de wijngaard maken en/of een lekker glas wijn komen proeven op het terras of het proeflokaal. Wilt u graag een rondleiding dan is dat ook zeker mogelijk. dit kunt u aangeven bij de bar of u kunt even bellen voor het maken van een afspraak.

U bent van harte welkom!

Nachtvorst

Schade door nachtvorst lijkt mee te vallen!

In deze tijd van het jaar kunnen de nachten nog erg koud zijn. Zo ook in de nacht van 12 op 13 april. In het land is her en der beregend om de druiven te beschermen tegen de nachtvorst. Helaas is dat voor ons (nog) niet mogelijk en hebben we gewoon moeten afwachten wat het weer ons zou brengen. Het waren een paar spannende nachten. Het heeft gevroren maar gelukkig lijkt de schade mee te vallen en groeien de druiven gewoon door. 

Geopend tijdens de tulpenroute van 13 april t/m 5 mei

U bent van harte welkom!

Al doet het door de bouw van onze woning rondom het proeflokaal en de schuur nog denken aan een bouwplaats wij zijn geopend tijdens de tulpenroute. U bent van harte welkom om aan te komen voor een goed glas wijn of een lekkere kop koffie/thee.

Van 13 april tot en met 5 mei is Wijngoed Wilgenhorst dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur.  Met uitzondering van eerste paasdag zondag 21 april, dan zijn wij geopend vanaf 14.00 uur.