Open dagen Wijngoed Wilgenhorst

19 en 20 september 2020 open dagen Nederlandse Wijngaarden.

Op zaterdag 19 september en zondag 20 september houden wij onze open dagen. U bent van harte welkom om een wandeling te maken door de wijngaard en een bezoek te brengen aan ons terras. De wijnboer loopt rond om uw vragen te beantwoorden. Alle activiteiten zullen buiten plaats vinden.

Ook tijdens de open dagen houden we ons aan de corona regels op Wijngoed Wilgenhorst. Dat houdt voor u het volgende in: 1,5 meter afstand houden, thuis blijven bij klachten, registratie bij binnenkomst, handen desinfecteren bij binnenkomst.

‘Chateau Bijland’

Bijen gedijen goed op Wijngoed Wilgenhorst.

Sinds kort staan er twee bijenvolken op Wijngoed Wilgenhorst. De druiven hebben de bijen niet nodig voor de bestuiving maar we vinden het een mooie aanvulling op dat we nu doen. De imker, onze schoonzoon Cian Houffelaar, is de eigenaar van de volken. Wilt u graag een keer meer horen over de bijen dan kunnen we een afspraak met Cian voor u regelen.

In de toekomst hopen we natuurlijk dat de bijen honing zullen produceren die we in de winkel kunnen aanbieden.

Paasactie!

1 Fles sprankelende Blub cadeau!

Als we er niet op uit kunnen met de paasdagen dan moeten we het thuis extra gezellig maken. Wijngoed Wilgenhorst helpt daar graag mee mee. We hebben voor u een mooie wijn aanbieding samen gesteld.

Het paaspakket bestaat uit: 2 flessen fris fruitige Tulp + 2 flessen feestelijke parelwijn Zuyderzee + 2 flessen Blub, onze alcohol vrije variant. (ook geschikt voor kinderen).

Wanneer u dit hele pakket aanschaft krijgt u de tweede fles Blub van ons cadeau. U betaald geen 67,80 maar slechts 59,80 voor dit hele pakket.

De winkel is vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Gaat u liever niet de deur uit maar wilt u toch gebruik maken van deze aanbieding. Belt u dan naar 06 53 53 32 66 dan kunnen we een afspraak maken om het pakket bij u aan huis te bezorgen.

Graag tot ziens in de winkel.

IMG_20200409_172253

I.v.m. de coronacrisis is onze horeca tot 1 juni 2020 gesloten. De winkel is wel gewoon open!

Winkel gewoon geopend op vrijdag en zaterdag

Helaas heeft ook Wijngoed Wilgenhorst haar horeca deuren moet sluiten. Wel is de winkel elke vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Ook kunt u wijn bestellen die wij bij u thuis bezorgen of opsturen. Dit kan door ons een mail te sturen met daarin uw wensen. Ons mail adres is wijngoedwilgenhorst@gmail.com

Natuurlijk houden wij ons in de winkel aan de corona maatregelen. We houden 1,5 meter afstand van elkaar en vragen u dat ook te doen. Er mogen maximaal 2 klanten in de winkel aanwezig zijn. Betaling met pin hebben onze sterke voorkeur.

Door ons zo goed mogelijk te houden aan de corona maatregelen hopen we dat we met elkaar het virus zo snel mogelijk onder controle krijgen en dat we binnenkort voor u weer mooie wijnproeverijen mogen organiseren.

Heel graag tot ziens!

Kom genieten van de herfst in de wijngaard

Herfst in de wijngaard.

De druiven zijn geoogst en verwerkt.  In de “wijnkelder” borrelen de watersloten.   Buiten kleurt de herfst te wijngaard prachtig geel en rood.  U bent van harte welkom om hier van te komen genieten. Een wandeling door de wijngaard en vervolgens lekker opwarmen bij de kachel met een mooi glas wijn in ons proeflokaal.  Op vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

Meer open in de zomervakantie.

Woensdag, vrijdag en zaterdag. 

 

Wijngoed Wilgenhorst is in de zomervakantie geopend op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 18.00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Op deze dagen kunt u zelfstandig een wandeling door de wijngaard maken en/of een lekker glas wijn komen proeven op het terras of het proeflokaal. Wilt u graag een rondleiding dan is dat ook zeker mogelijk. dit kunt u aangeven bij de bar of u kunt even bellen voor het maken van een afspraak.

U bent van harte welkom!

Nachtvorst

Schade door nachtvorst lijkt mee te vallen!

In deze tijd van het jaar kunnen de nachten nog erg koud zijn. Zo ook in de nacht van 12 op 13 april. In het land is her en der beregend om de druiven te beschermen tegen de nachtvorst. Helaas is dat voor ons (nog) niet mogelijk en hebben we gewoon moeten afwachten wat het weer ons zou brengen. Het waren een paar spannende nachten. Het heeft gevroren maar gelukkig lijkt de schade mee te vallen en groeien de druiven gewoon door. 

3,8 meter onder N.A.P.