Wij presenteren u ‘Leo’

De feestelijke mousserende wijn uit Zeewolde.

‘Leo’ is de nieuwe, feestelijke bruiswijn van Wijngoed Wilgenhorst. Deze fruitige, droge mousserende wijn is gemaakt volgens de traditionele methode en heeft mooi zachte mousse. Binnenkort is hij te verkrijgen op ons wijngoed. Wilt u er zeker van zijn dat u een fles in handen krijgt dan kunt u nu alvast uw bestelling plaatsen. De wijn wordt dan voor de feestdagen bij u bezorgd. Bezorgen is ook buiten Zeewolde mogelijk.

vanaf 28 april terras open

Vanaf 28 april zijn de wijnwinkel en ons terras open!

Wij zijn heel blij dat we u vanaf 28 April weer mogen verwelkomen op ons terras. Er is veel ruimte bij de wijngaard dus die 1,5 meter is geen enkel probleem. Komt u dus gerust aan voor een kop koffie/thee of een mooi glas wijn uit onze eigen wijngaard en kelder.

Wel moeten we ons nog even aan de volgende regels houden:

De openingstijden van de buitenterrassen zijn van 12.00 uur tot maximaal 18.00 uur.

Er geldt een verplichte reservering van zitplaatsen vooraf. Dit kan aan de deur.

Aan een tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar.

Een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren zijn verplicht. De GGD gebruikt de gegevens eventueel voor bron- en contactonderzoek.

De terrasbezoekers blijven zoveel mogelijk zitten. Verplaatsen gebeurt niet onnodig.

Er is geen zelfbediening.

Alleen voor toilet- en garderobebezoek of om te betalen mogen bezoekers naar binnen. Hierbij moeten bezoekers binnen een mondkapje dragen.

koffie en wijn to go

Tijdens de tulpenroute zijn wij geopend voor koffie en wijn to go.

Tijdens de tulpenroute bent u bij Wijngoed Wilgenhorst van harte welkom voor een koffie, thee, limonade en wijn to go. Ook de wijnwinkel is dan geopend. In deze periode zijn we geopend op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Ook op dinsdag 27 April is Wijngoed Wilgenhorst geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

Graag tot ziens tijdens de tulpenroute

Winkel wijngoed gesloten

Telefonisch bestellen of via de mail kan nog wel.

Tot onze spijt sluiten voorlopig ook de deuren van de winkel van Wijngoed Wilgenhorst. Een wijnwinkel is geen essentiële winkel. Maar een lekker glas wijn bij het kerstdiner is misschien toch wel essentieel. Als u met de kerst bij uw kerstdiner toch wilt genieten van een mooi glas lokale wijn of het nieuwe jaar wilt inluiden met een lekkere bubbel dan is dat toch nog mogelijk. U kunt uw bestelling telefonisch of via de mail bij ons plaatsen. Wij bezorgen uw bestelling binnen de gemeente Zeewolde gratis en coroanaproof bij u thuis of uw bedrijf. Woont u buiten zeewolde dan kan het pakket worden verzonden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Afrekenen kan middels een tikkie of factuur.
Wij horen graag van u Geert en Alice Horlings.

e-mail: wijngoedwilgenhorst@gmail.comtel: 0682929752www.wijngoedwilgenhorst.nl

Diva 2018 en Wit Barique

De rode Diva en Wit barique zijn heerlijk bij een gezellig diner of een mooi glas bij de haard.

U heeft er wat langer op moeten wachten maar hij is er weer de Diva 2018. Net op tijd voor de donkere dagen is onze rode wijn Diva weer beschikbaar. Deze heerlijk fruitige rode wijn met houtlagering is al geruime tijd zeer geliefd bij onze klanten.

Naast de Diva hebben we nog een mooie ‘winter’ wijn voor u. De Wit Barique is een mooi volle witte wijn van de Souvignier Gris druif met een jaar hout lagering op nieuw frans eiken. Deze wijn combineert heerlijk bij een diner met aardse smaken. Denk bijvoorbeeld aan een risotto met paddenstoelen en truffel.

Open dagen Wijngoed Wilgenhorst

19 en 20 september 2020 open dagen Nederlandse Wijngaarden.

Op zaterdag 19 september en zondag 20 september houden wij onze open dagen. U bent van harte welkom om een wandeling te maken door de wijngaard en een bezoek te brengen aan ons terras. De wijnboer loopt rond om uw vragen te beantwoorden. Alle activiteiten zullen buiten plaats vinden.

Ook tijdens de open dagen houden we ons aan de corona regels op Wijngoed Wilgenhorst. Dat houdt voor u het volgende in: 1,5 meter afstand houden, thuis blijven bij klachten, registratie bij binnenkomst, handen desinfecteren bij binnenkomst.

‘Chateau Bijland’

Bijen gedijen goed op Wijngoed Wilgenhorst.

Sinds kort staan er twee bijenvolken op Wijngoed Wilgenhorst. De druiven hebben de bijen niet nodig voor de bestuiving maar we vinden het een mooie aanvulling op dat we nu doen. De imker, onze schoonzoon Cian Houffelaar, is de eigenaar van de volken. Wilt u graag een keer meer horen over de bijen dan kunnen we een afspraak met Cian voor u regelen.

In de toekomst hopen we natuurlijk dat de bijen honing zullen produceren die we in de winkel kunnen aanbieden.

Paasactie!

1 Fles sprankelende Blub cadeau!

Als we er niet op uit kunnen met de paasdagen dan moeten we het thuis extra gezellig maken. Wijngoed Wilgenhorst helpt daar graag mee mee. We hebben voor u een mooie wijn aanbieding samen gesteld.

Het paaspakket bestaat uit: 2 flessen fris fruitige Tulp + 2 flessen feestelijke parelwijn Zuyderzee + 2 flessen Blub, onze alcohol vrije variant. (ook geschikt voor kinderen).

Wanneer u dit hele pakket aanschaft krijgt u de tweede fles Blub van ons cadeau. U betaald geen 67,80 maar slechts 59,80 voor dit hele pakket.

De winkel is vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Gaat u liever niet de deur uit maar wilt u toch gebruik maken van deze aanbieding. Belt u dan naar 06 53 53 32 66 dan kunnen we een afspraak maken om het pakket bij u aan huis te bezorgen.

Graag tot ziens in de winkel.

IMG_20200409_172253

I.v.m. de coronacrisis is onze horeca tot 1 juni 2020 gesloten. De winkel is wel gewoon open!

Winkel gewoon geopend op vrijdag en zaterdag

Helaas heeft ook Wijngoed Wilgenhorst haar horeca deuren moet sluiten. Wel is de winkel elke vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Ook kunt u wijn bestellen die wij bij u thuis bezorgen of opsturen. Dit kan door ons een mail te sturen met daarin uw wensen. Ons mail adres is wijngoedwilgenhorst@gmail.com

Natuurlijk houden wij ons in de winkel aan de corona maatregelen. We houden 1,5 meter afstand van elkaar en vragen u dat ook te doen. Er mogen maximaal 2 klanten in de winkel aanwezig zijn. Betaling met pin hebben onze sterke voorkeur.

Door ons zo goed mogelijk te houden aan de corona maatregelen hopen we dat we met elkaar het virus zo snel mogelijk onder controle krijgen en dat we binnenkort voor u weer mooie wijnproeverijen mogen organiseren.

Heel graag tot ziens!

3,8 meter onder N.A.P. Beleven, proeven en ontmoeten