Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling

Ontwikkeling van “Wijngoed Wilgenhorst” . Realisatie van een wijnbelevings-, informatie en verwerkingscentrum waar druiven worden verwerkt, inclusief ontvangstruimte en proeflokaal met als doel toeristische activiteiten, dagrecreatie, culturele en educatieve activiteiten te ontwikkelen.

Missie

Het creëren van verschillende faciliteiten voor toeristische, recreatieve, culturele en educatieve activiteiten op Wijngoed Wilgenhorst. Dat doen wij door de inrichting van een wijnbelevingscentrum met informatie over en verwerking van druiven en wijn, met een ontvangstruimte en proeflokaal met multimediale benodigdheden en diverse promotiemiddelen voor de diverse activiteiten.

Visie

De wereld om ons heen verandert snel. Door digitalisatie, maatschappelijke ontwikkelingen, klimaat verandering en verandering van voedingspatroon. Dit vraagt om een antwoord van de agrarische sector. Door transparantie, educatie én beleving kunnen we een community van mensen om ons heen verzamelen welke zich verbonden voelen met ons bedrijf en de sector.

De realisatie van de wijnschuur is mede mogelijk gemaakt door de provincie Flevoland en:  “Europees Landbouwfonds voor
Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in
zijn platteland”.  http://ec.europa.eu/agriculture/index_nl.htm

3,8 meter onder N.A.P. Beleven, proeven en ontmoeten