I.v.m. de coronacrisis is onze horeca tot 1 juni 2020 gesloten. De winkel is wel gewoon open!

Winkel gewoon geopend op vrijdag en zaterdag

Helaas heeft ook Wijngoed Wilgenhorst haar horeca deuren moet sluiten. Wel is de winkel elke vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Ook kunt u wijn bestellen die wij bij u thuis bezorgen of opsturen. Dit kan door ons een mail te sturen met daarin uw wensen. Ons mail adres is wijngoedwilgenhorst@gmail.com

Natuurlijk houden wij ons in de winkel aan de corona maatregelen. We houden 1,5 meter afstand van elkaar en vragen u dat ook te doen. Er mogen maximaal 2 klanten in de winkel aanwezig zijn. Betaling met pin hebben onze sterke voorkeur.

Door ons zo goed mogelijk te houden aan de corona maatregelen hopen we dat we met elkaar het virus zo snel mogelijk onder controle krijgen en dat we binnenkort voor u weer mooie wijnproeverijen mogen organiseren.

Heel graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *